Nurmijärvi News verestää lukijan muistia ja julkaisee uudelleen toukokuun uutisia:

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 20. elokuuta 2021

“Sijoitetut” lapset uusi yhteiskuntaluokka Nurmijärvellä

“Sijoitettu” lapsi on Suomen sosiaaliviranomaisten keksimä kauniimpi ja samalla hämäävämpi ilmaisu huostaanotolle, joka tarkoitaa lapsen riistämistä perheestään laitokseen. Liikemiehet ovat ällistyttävällä tehokkuudella höynäyttäneet koko maan sosiaaliviranomaiset alihankkijoikseen. Lailliseksi naamaroitu, iljettävä lapsibisnes kukoistaa maailman onnellisimmassa mutta epäempaattisimmassa maassa. Asian vakavuuden vuoksi pelkkä puhuminenkin siitä on vaarallista ja lopullisten seurausten vuoksi jopa uhkarohkeata. Läpeensä korruptoitunutta vainokoneistoa ei siksi kukaan muu uskalla tutkia kuin
Nurmijärvi News!