NN täällä taas!

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 20. elokuuta 2021

Nurmijärvi News No:6 18.8.2021

…kun huumori on sairasta, on se täysin sairasta…:)
Vakavasti ottaen, asia on kuoleman vakava, dead serious!

Lasten puolustajille turpiin kunnallisvaaleissa

Lapsille surkeat oltavat Nurmijärvelle: Yksikään lapsia puolustanut ehdokas ei mennyt läpi. Kaikki viisaasti lapsista suunsa kiinni pitäneet muut ehdokkaat sen sijaan heittämällä läpi. Varsinkin koulukiusaajat saavat juhlia ja rääkätä pikkulapsia sydämensä kyllyydestä Nurmijärvellä ainakin seuraavat neljä pitkää vuotta. Opettajien ammattikunta on huojentunut, myös opettajat saavat turvallisesti jatkaa lasten kiusaamista jatkuvasti muuttuvilla säännöillään, joita he itse eivät kiusallaankaan noudata.

Kolmonen kuitenkin toiseksi

Lasten oikeudet -yhdistyksen puheenjohtaja Petri Kolmonen tuli vaaleissa kuitenkin toiseksi eli pääsi varavaltuutetuksi. Keskustapuolueen Kolmonen on ollut myös Isät lasten asialla -yhdistyksen puheenjohtaja. Kahdelle muulle lapsia puolustaneelle ehdokkaalle kävi surke asti. Demareiden valtuutettu Ismo Uusitalo putosi kokonaan eikä päässyt edes varasijalle.

Somersalo ylsi
ennätykseensä – lähes viimeinen

Uuden ja oudon Avoimen puolueen Juhani Somersalo ylsi vaalihistoriansa surkeimpaan tulokseen. Vain kaksitoista kiusatun lapsen vanhempaa äänesti häntä – jos edes hekään. Somersalo tajusi vasta vaalien jälkeen, etteivät lapset saaneetkaan äänestää (väittää tulleensa huijatuksi, kun “joku” oli sanonut, että vaalivoitto on varma, koska ainakin kaikki Klaukkalan lapset äänestävät häntä). Lapset eivätkä heidän viisaat vanhemmatkaan kuitenkaan äänestäneet tätä hölmöä ehdokasta, joka oli luvannut lopettaa koulukiusaamisen Nurmijärven kunnassa tajuamatta, että jopa lasten vanhemmat kannattavat kaikkien kiusaamisen lisäksi myös omien lastensa kiusaamista. Nurmijärven viisaudestaan tunnetun väestön suuri enemmistö on sitä mieltä, että koulukiusaaminen on välttämätöntä ja hyödyllistä, sillä se valmentaa lapsia sietämään tulevaatyöpaikkakiusaa-mista, joka sekin rehottaa Nurmijärvellä. Somersalo kertoo tietävänsä, että kiusattuja lapsia on Nurmijärvellä ainakin kymmenkertainen määrä verrattuna hänen saamaansa äänimäärään, perustaen tietonsa

ns. “Kiusattujen kuuma linja” puhelimeen tulleista soitoista. “Lapset kyllä olisivat äänestäneet minua mutta kun tässä maassa on tämä typerä ikäraja äänestämiselle, kyllä jo viisivuotiaskin tietää mitä kiusaaminen on”, kertoo tuohtunut Juhani Somersalo ja harmittelee, ettei kukaan kertonut hänelle tästä “epäkohdasta Suomen laissa”, sanoo Somersalo kuin suurenkin oivalluksen saaneena. Aidon poliitikon tapaan hän syyttää muita eli Suomen koululaitosta myös siitä, ettei edes näin yksinkertaista asiaa opeteta siellä, tuskin tänäkään päivänä, tuskailee Somersalo sanojensa mukaan kuitenkin “ei suinkaan katkerana – mutta kumminkin”. Eräs äänestäjä harmittelee, minkä suuren lahjakkuuden Nurmijärvi jälleen menetti, kun Somersalo teki mahalaskun. “Hänhän on poliitikkona aivan huippuainesta, niin sujuvasti hän osaa vierittää syyn omista töppäilyistään muille”, kertoo nimettömänä pysyttelevä äänestäjä.