Päätoimittajan palsta

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 18. marraskuuta 2021

Sisältövaroitus:

Vaikka lehtemme ottaa vastuun sen lukemisesta johtuvista haitta- ym. -vaikutuksista, jotka voivat olla todellisia, kuviteltuja tai mielivaltaisesta kokemisesta johtuvia, toimitus neuvoo tällä kertaa lukijoita pyytämättä ja omin luvin. Erityisesti sivistyneistöä eli ns. “oppinutta” lukija-ainesta neuvotaan pitämään nitrot käden ulottuvilla, sillä lehtemme tämä numero (tosin kaikki muutkin numerot… 🙂 sisältää erityisen faktapohjaista ja siksi piinallista aineistoa vasinkin ns.“lukeneistolle” (jos sellaista edes on Nurmijärvellä tai muuallakaan… :). Voi jopa olla, että olisi parempi, että ko. porukka pitäisi itsensä kokonaan tietämättömänä aviisistamme oman mielenterveytensä vuoksi. Emmehän kukaan toivo, että…(keksi jatko tähän varoitukseen itse, lehtemme uusi, interaktiivinen osuus :). Paras
ehdotus palkitaan!