Laittomuus rehottaa lastensuojelussa

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 18. marraskuuta 2021

Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen on vain muutama viikko sitten vaatinut laillisuuden palauttamista sosiaalityöhön ja sossujen mielivallan lopettamista. Joitakin vuosia sitten eduskunnan oikeusasiamies Tapio Räty älysi aloittaa perheistään riistettyjen lasten “sijoituspaikkojen”, lastenkotien, yllätystarkastukset ja lasten karmea kohtalo paljastui. Siihen asti valvontaa oli suoritettu etukäteen sovitusti eikä mitään huomautettavaa ollut peräti puolen vuosisadan ajan. Jopa “psykoterrorin” uhreiksi joutuneita lapsia, jotka nyt ovat aikuisia, on maassamme arviolta kymmeniä tuhansia. Lapsia on eristetty, riisutettu, yhteydenpito omaisiin on estetty jne. Tälläkin hetkellä poliisin jahtaamia lapsia on pakomatkalla sietämättömistä oloista kymmeniä.