Ärtymystä ja yrittäjävastaisuutta

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 28. huhtikuuta 2021

esiintyy myös paikallisissa kaikkien tuntemissa Facebookin riitely- ja viharyhmissä, joissa Nurmijärvi News saa osakseen ala-arvoista kohtelua. Tämmöiseen syyllistyvät jopa kansan valitsemat valtuutetut, jotka muussa elämässään ymmärtävät esiintyä moitteettomasti ja hyödyttävät yhteisöä asiantuntemuksellaan.

Myös valtuutettu Visa Tarikka lukeutuu heihin, joita NN ärsyttää pelkällä olemassaolollaan. Tarikka eikä kukaan muukaan kykene tietenkään esittämään ainoatakaan perustetta pitäessään korkeatasoista lehteämme pelkkänä roskana – sen ollessa kaikkea muuta.Tuskin löytyy toista julkaisua koko valtakunnasta, jossa jokaikinen sana on jopa enemmän kuin totta!

Valtuutettu Visa Tarikka (kok). Nurmijärvi Newsin näkyvyys on harmittanut Tarikkaa.