Liikennevalointo hiipumassa

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 25. maaliskuuta 2021

Liikenteen sujuvuutta ja jopa turvallisuutta haittaavia liikennevaloja ei ole asennettu Klaukkalaan muutamaan vuoteen. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeastikin, koska Facebook -hahmo Jaana Diakite on pyrkimässä oikeistopuolueessa kunnanvaltuutetuksi. Tienkäyttäjistä varsinkin autoilijoiden kerrotaan puristavan nyrkkiä taskussa ainakin vaaleihin asti.

Jaana Diakite, Facebook -hahmo, on
vaihtanut kukkapuskan näköiskuvaan

Diakite “kunnostautuu” parhaillaan Klaukkalan alueen vanhempainfoorumin Facebook -ryhmän ylläpitäjänä rehtori Janne Taipaleen kanssa. Julkaisuoikeus foorumilla on Diakitellä itsellään, rehtoreilla ja kunnan tiedottajalla. Vanhemmilta tämä oikeus on ollut aina rajoitettu huolimatta foorumin nimestä. Diakite on aikaisemmin ahkeroinut myös ko. “vanhempain”foorumin puheenjohtajana. Foorumia pidettiin/pidetään (foorumi on lopettanut kokoontumisensa selittämättömästi) yleisesti rehtorien peitejärjestönä ja Diakiteä koneiston bulvaanina.