Koulujen järjestyssäännöt edelleen hukassa, yksi poikkeus

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 25. maaliskuuta 2021

Kuten Nurmijärvi News on kertonut aikaisemmissa numeroissaan, katosivat koulujen järjestyssäännöt mystisesti kunnan ja koulujen nettisivuilta vähän toista vuotta sitten. Oli ehdotettu, että järjestyssääntöihin lisättäisiin pykälä, jonka mukaan säännöt koskisivat myös opettajia. Muutaman koulun nettisivuilla oppilaita oli epähuomiossa kannustettu “kriittiseen ajatteluun”. Opettajat eivät olleet älynneet, että juuri tämä oppi menisi perille.

”Valopilkkuna” Isoniittu

Vain Isoniitun koulu on onnistunut palauttamaan järjestyssääntönsä, joita on 11 kpl. Kuitenkaan myöskään tässä koulussa ei opettajien tarvitse noudattaa niitä. Nurmijärvi News odottaa edelleen perusteluja tähän selvääkin selvempään epäkohtaan.