Corona – EXTRA

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 25. maaliskuuta 2021

Planeettaamme riivaava virus ja sen variantit ovat löytäneet pikkuruisen Nurmijärven ja sen jo ennestään vaivaiset asukit. Jos viruksesta ei muuta hyvää keksi niin ilmeisenä tasa-arvon kannattajana se ei säästä ketään vaan vaanii sekä herroja että kunnanjohtajia, jotka myös joutuvat piileskelemään naamioituneina. Julmat britti- ym. muunnokset kauhistuttavat ja siksi omia perheenjäseniäänkään, jotka ovat pynttäytyneet zombeiksi, on mahdotonta tunnistaa enää edes kotona. Vain marketit ovat valtakunnassa toistaiseksi vielä auki, kun lähes kaikki muut yritykset ovat – jos eivät konkurssissa – niin ainakin lukinneet ovensa kenenkään tietämättä kuinka kauaksi aikaa. Huhutaan kielloista poistua omasta pihapiiristäkin, rokotekuolemista ja jopa maailmanlopusta. Kansainvälistyneessä Klaukkalassa ei kuitenkaan ainakaan vielä ole järjestetty mielenosoituksia viruksen häätämiseksi vrt. Helsinki, Napoli, Lontoo, Pariisi jne. (all night long) :).