Nuorisovaltuusto korruptoitunut?

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 30. marraskuuta 2020

Nurmijärven kunnan ns. nuorisovaltuustoa epäillään korruptiosta. Tämä enimmäkseen alaikäisistä lapsista synnytetty valtuusto on “tietenkin täysin epäpoliittinen”, kun Klaukkalan kokoomuksen puheenjohtaja ja kunnan nuorisopomo Merja Winha-Järvinen pitää lapsukaisia tiukassa otteessaan. Naurettavilla tekosyillä jäsenten henkilöllisyys pyrittiin salaamaan loputtomasti, kun Nurmijärvi News yritti selvittää keitä nämä “valitut” jäsenet todellisuudessa ovat. Kun selvisi, kuka on lasten isä / äiti, oli päivänselvää miksi jäsenten henkilöllisyys oli yritetty pimittää. Tämän lisäksi kunnalliseen lautakuntaan verrattavan ns. “vanhempainfoorumin” puheenjohtaja ylläpitää sosiaalisessa mediassa viralliseksi naamioitua tiedotussivustoa nimeltään “Nurmijärven Klaukkalan alueen vanhempainfoorumi” yhdessä kokoomuksen kunnanvaltuutettu rehtori Janne Taipaleen kanssa. Epäillään, että alaikäisiä lapsia käytetään härskisti hyväksi tavoitteena viljellä ja kasvattaa poliittisesti indoktrinoituja tiettyjä vallanpitäjiä miellyttäviä äänestäjiä. Epäilyjä vahvistaa se, että foorumin puheenjohtaja Jaana Diakite yhdessä Janne Taipaleen kanssa estää järjestelmällisesti sivistyneiden ja tiedostavien eli vaikeasti höynäytettävien vanhempien ilmaisunvapauden kyseisessä foorumissa.

Kaikkien tuntema lettipää, Nurmijärven elinikäinen nuorisopäällikko Merja Winha-Järvinen (kuva lainattu internetistä)
Syrjälän koulun rehtori Janne Taipale (vas.) Klaukkalan kyläpäivillä ennen poliitikoksi ryhtymistään. Taipale herätti huomiota sitouttaessaan oppilaidensa vanhempia koulunsa ideologiaan. (Kuva: J. Somersalo).
Salamyhkäinen Jaana Diakite poliitikkoystävineen. Kuvassa keskellä oikeistoa edustava valtuutettu Arto Hägg ja vasemmistolainen valtuutettu Harri Lepolahti. Diakiteä on kutsuttu Nurmijärven ”syväkurkuksi” verkostojensa ja ylivertaisen tietämyksensä vuoksi. Nurmijärvellä ei nuppineulakaan pääse putoamaan Diakiten tietämättä. Edes kunnan tiedotuspäällikkö Teemu Siltanen ei pärjää Jaanalle. (Kuva: J. Somersalo)