Massiivinen vaientamisprosessi edelleen käynnissä

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 28. huhtikuuta 2021

Vaientamisprosessi on jo kokonaisen vuoden jatkuneena edelleen käynnissä Klaukkalassa, kun Nurmijärvi Newsin julisteet ja irtonumerot tuhotaan järjestelmällisesti. Aikaisemmin eräs oikeistolainen vaaliehdokas oli rehvastellut tuhonneensa ainakin 200 mainostamme. Nyt myös markettien riistotyövoima, köyhät kassatytöt, vartijapoikaset ja -tyttöset on valjastettu poistamaan ja tuhoamaan lehtemme julisteet asiakasilmoitustauluilta samalla, kun kaikki muut ilmoitukset on määrätty paikoilleen jätettäviksi. Kiinnijäätyään, hyväksikäytetyt tyttöset ja poikaset tunnustavat noloina, että heidät on käsketty – ymmärtämättään miksi – tuhoamaan julisteet ja vaarantamaan työpaikkansa, koska pelkäävät paikallisia “ajatuspoliiseja”, ts. mielipideterroristeja ja sananvapauden pilkkaajia, jotka eivät itse kykene vastuun kantamiseen ja häpeällisen tihutyönsä suorittamiseen muiden asiakkaiden katseiden alla.