Tuomittu väkivaltarikollinen hallitsee Nurmijärveä pelolla

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 18. helmikuuta 2021

”Maagisella seireenillä” käsittämätön vaikutusvalta ja tukijoukko

Tukijoina tällä kokoomuksen entisellä valtuutetulla on aikaisempi kunnanvaltuuston puheenjohtaja, kunnallisneuvos ja monimiljonääri keskustapuolueen Petri Kalmi, seurakunnan johtava diakoni Tero Konttinen ja kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Jerry Latva vain muutamia mainitaksemme.
Valenimi “Elina Alviinana” esiintyvä seireeni kätyreineen päättää Nurmijärvellä kuka saa milloinkin olla mitä mieltä mistäkin vai saako enää milloinkaan olla mitään mieltä mistään. Onnistuminen tällaisessa on mahdollista kaikkialle ulottuvien verkostojen avulla ja tyrannisoimalla väestöä sosiaalisessa mediassa. Valtuustossa ongelma tunnustetaan mutta pulma on liian suuri valtuutettujen ratkaistavaksi seireenin ylivoimaisen aseman vuoksi. Kukaan ei uskalla ottaa riskiä, josta seurauksena on joutuminen “Alviinan” ja hänen kätyriarmeijansa kynsiin. Perättömät rikos-, huoli-, ja lastensuojeluilmoitukset ovat vain osa syndikaatin kostoreperuaaria. Ei olekaan ihme, että yhä useammat ovat ryhtyneet kyseenalaistamaan millaisilla edellytyksillä vastuullisia tehtäviä hoidetaan Nurmijärvellä. Vaalien paikallista siirtämistä harkitaan, koska mielipidekartellin ja epidemian vuoksi äänestäjiä tyydyttävä vaalikampanjointi on mahdotonta.

Eminenssi, kunnallisneuvos monimiljonääri Petri Kalmi
Nurmijärven seurakunnan johtava diakoni Tero Konttinen. Huom: kuva 1980 -luvulta
Kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja
Jerry Latva