Uusi puolue Suomeen: ”Sinimusta”

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 14. tammikuuta 2021

Nurmijärvi News tiedotti puoluehankkeesta ensimmäisenä Nurmijärvellä yöllä 14.1.2021 Klaukkalassa Facebookin ns. ”Nurmijärven paikallispolitiikka” -ryhmässä. Tilanteen eriskummallisuuden vuoksi perehdymme pintapuolisesti kyseiseen politiikka -ryhmään.

Yllättäen aamulla 14.1. klo 7, kun ko. ryhmän naisylläpitäjä ”Elina Alviina” -niminen pseudonyymi (valenimi) suoriutui jalkeille ryhtyäkseen ”pitämään yllä” ryhmäänsä, poistui jo julkaistu uutisemme selityksittä. ”KanaElluna” aikaisemmin Klaukkalassa tunnettu kyseinen noin 55 -vuotias nainen aloitti välittömästi riitelyn politiikka -ryhmän ”säännöistä” kykenemättä perustelemaan uutisen pimittämistä ainakaan järjellisesti. Aivan kuin Nurmijärven väestöä pitäisi suojella tältä uutiselta. Kyseisen pseudonyymin aikaisempi, yleisesti tunnettu Klaukkalan nuorison hänelle antama nimi ”KanaEllu” on peräisin henkilön taipumuksesta (vrt. kanaemo) sekaantua joka asiaan ja ”paapoa” kaikkea mahdollista mutta aikaisemmin varsinkin nuorisoa. Nykyisin hän on soluttautunut lähes jokaisen paikallisen FaceBook -ryhmän ylläpitäjäksi tai ylläpitäjän ”sydänystäväksi”. Näin kyseinen KanaEllu paapoo ja kontrolloi Nurmijärvellä käytävää keskustelua ja kaikkea muutakin. NN yrittää suostutella ”Elina Alviinan” haastatteluun, jossa pyrimme selvittämään hänen erityistä rooliaan paikkakunnalla.

Vaikuttaa siltä, että uutinen uudesta puolueesta on muuallakin kuin vain Klaukkalassa ”arkaluontoinen”, koska ilmassa on koko maassa erityistä hyssyttelyä liittyen uuteen hankkeeseen. Nurmijärvi News´iltä ei kuitenkaan mikään pysy salassa! Selvitämme asian! Pysy kanavalla, ”stay tuned”, kuten sanotaan!

Tästä yp Ellu poltti päreensä. Kun uutinen rupesi keräämään huomiota, päätti Ellu oma- ja mielivaltaisesti poistaa sen kykenemättä perustelemaan menettelyään.
Ellu ”Elina Alviina” tapansa mukaan ampuu rutkasti yli. Todellisuudessa ainoastaan muutaman hänen oman kaverinsa ”sietokyky meni” ja tietenkin vain Ellun itsensä yllyttäminä. Nämä päreensä aiheetta polttaneet ovat Nurmijärvi News´in arkkivihollinen, repimisessä ja raapimisessa kunnostautunut Jaana Diakite, joka on tunnustanut julkisesti tärvelleensä vähintäin 200 (!) Nurmijärvi News´in julistetta, koukerokielestään tunnettu Peter Syrjänkorpi ja eräs mahdollinen tuleva kuntapoliitikko, jolla on ilmeinen tarve tulla ryvetetyksi jo ennen uransa alkamista, joka on tietysti saavutus sekin.

Pseudonyymi ”Ellu Elina Alviinan” käyttäytyminen kaikkialla Nurmijärvellä muistuttaa erehdyttävästi vihatun, entisen Itä-Saksan salaisen poliisin Stasin
(Ministerium für Staatssicherheit) kansalaisiin kohdistamaa sortoa ilmiantajineen. Nurmijärvi News perehtyy tulevissa artikkeleissaan tarkemmin megajulkkikseksi aina hamunneen ”Elina Alviinan” värikkääseen (lievä ilmaus) menneisyyteen Nurmijärvellä.